mandag 5. juli 2010

Det er ikke mye blogging fra denne dama......Er litt tom for nye innlegg og ider!! Men etter 5 dager i London føler jeg jo at kreativitet en kommer tilbake....Vi hadde 5 dager med masse varme og sol....En fantastisk konsert med Pearl Jam i Hyde Park....og besøk hos familie på den engelske landsbygda. Så koselig....Jeg ventet bare på at Postmann Pat skulle dukke opp med sin bil og sin katt!!! Lunch på en lokal pub...og så på et marked. Der var det gummistøv le kasting og kjøp av hjemmelaget jam!!! 
Kontrasten kom dagen etter da vi spiste middag med venner på japanske NOBU http://www.myriadrestaurantgroup.com/nobu/index.html Fantastisk mat!!!! Litt shopping  ble det jo...men ingen ting til huset! Men jeg fant en såpe butikk som jeg skal skrive om i neste innlegg! Det er SÅPEN sin det =)

2 kommentarer:

 1. Tror London er ett av mine favorittsteder:) Alltid mye spennende å oppleve og se på. Tenker du har hatt noen fine dager på ferie:)

  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 2. Ååå London er bare helt fantastisk:):)
  Så mange fine butikker, restauranter og steder:)
  Spent på såpebutikken:)

  Ha en flott sommerkveld:)

  Klem Lise

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....