mandag 7. juni 2010

Uffa meg....blogging fra HUSET I SVINGEN er minmal.... Her jobbes det fra morgen til kveld...vi maler og maler...men nå nærmer det seg... Første bildet er fra altanen med stuevinduet og det andre er fra altanen utenfor vårt soverom...er så fornøyd med fargen. Den passet til huset...

Ellers er det fotballkamper og cuper det går i...innimellom lekser og avsluttninger....Nå ser vi bare frem til 5 dager i London for bare oss to. Kommer nok til å savne barna...men vi tar igjen med mange "KOSETIDER" senere....er nok noe til dem i bagen når vi kommer hjem!!

 Håper alle der ute har det fint og at sommeren er komt til deg...=9

1 kommentar:

  1. Så fin farge! :))) Jeg ville egentlig ha mørkt hus, men ferdigmalt panel fåes bare i stygge mørke farger. Så da ble det hvitt hus, vi får ta mørkt senere når vi må male igjen. ;)

    God helg!

    Vibeke :)

    SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....