tirsdag 7. september 2010

Dette bildet ble litt unaturlig....og mitt hjorte gevir ser så PLASTIKK ut...........Men dette geviret har jeg kokt..pusset...skjært i og til slutt sprayet det med hvit blank spray...så nå henger det på altanen og ser riktige så fjongt ut....hva med julelys på det til jul???? Nei..tror ikke det......eller =)
Her er ute lampene vi valgte....Vi skulle ha selskap så vi hadde ikke så mye tid på oss....så det ble ikke drømme utelampen.....men den lyser godt opp...og er vel ikke så tullete som jeg muligens ville ha det til....Dårlige bilder det ble i dag...men her er det sol og sol...så det slår litt tilbake....Nu er det fotball kamp igjen.....var på cup i hele helgen....men det er jo så gøy og super sosialt!! Ha en deilig dag videre..............

1 kommentar:

  1. Når solen skinner har man lett for å fginne frem kameraet og knipse og håpe på blinkskuddet...som skjelden kommer. :-)
    Liker lampa di jeg, enkel og grei og gjør så absolutt jobben sin.
    Jobben du hadde gjort med geviret var imponerende,syns det kult.

    Ønsker deg en fiin ettermiddag

    SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....