torsdag 9. september 2010

HJELP MEG!!!!   Klarer ikke å bestemme meg. Vi arvet noe flott gammel sølvbestikk der det ikke var kniver til....Da ble det leting i min søster`s butikk....Og der fant jeg formen på knivene jeg ville ha. Men det ene settet med kniver har gulnet skaft og det andre er hvitt.....falt litt for det som var gulnet...for det ble rolig med sølv....men det var lekkert med det hvite..!!!! den gul fargen sees ikke så godt på bildet...hva synets dere.....? Jeg ender vel opp med begge settene....knivene er fra Sheffield England og er så nydelige!!!

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg synes absolutt de gulnede knivene passer best! (Tenkte bare jeg skulle bidra med min mening - hihi ) Nydelig bestikk, da, og artig at det ikke er likedan på alle! Blir artig å se hva du velger! Lykke til!

    SvarSlett
  2. Måndag 13 september startar en veckas rea med 30% rabatt på alla Lunafigurer! Passa på!!!!
    Kram Malin

    SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....