torsdag 13. mai 2010

Håper alle har hatt en nydelig dag....med hage arbeid og spyling av gårdsplasser slik at alt er PENT OG RENT  til 17 MAI.....Her går dagene så fort at blogging blir det lite av...I dag har guttaboys vært i et flott gebursdags selskap...Maria har vært med venniner...Jeg har sydd på bunaden min..litt justeringer..heldigvis inn og ikke ut!!! MR.C maler og maler hus....Jeg ser frem til den dagen jeg kan ta bilde av huset og vise det på bloggen.....Det blir så flott....Min svigermor bad oss ut på middag på CAFE OLE.B....og vi trodde det var raspeballer...men det var en RØD dag og da var det søndagsbuffe!!!!....Men kos var det =).....I morgen er det litt jobb og så helg....OG MR.C blir 40 på LØRDAG.......Da blir det mange overraskelser...VENT OG SE.....Ha en deillig aften....Blomstrene på bildet kom svigermor med....fra hagen!!!!

2 kommentarer:

 1. Så nydelig blomster!
  Ja, nå er det en del forberedelser frem mot 17. mai, men det må til. Håper dere får en hyggelig helg og 17. mai.

  Klem Elizabet

  SvarSlett
 2. Flotte blomster♥
  Og for en herlig dag dere har hatt, bedt ut på middag til og med...
  Gleder meg til bilder av 40 års laget:o))

  God Nattaklemmer fra Line

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....