tirsdag 17. august 2010

Jeg må bare få koblet av litt før husvasken skal starte......Jeg skulle hatt en kone! som var hjemme å laget middag..handlet..vasket klær..brettet klær..vasket huset...nybakte skillingsbolle lukt som slo i mot oss når vi kom hjem....Og en som kunne oppdra barna mine slik at JEG BARE KUNNE SKJEMME DEM BORT OG HATT GOD TID TIL Å BARE KOSEKOSE MED DEM!!!!  Men jeg har "bare en mann"....så gjør så godt han kan................ :o)

2 kommentarer:

 1. Ja, ikke sant!! Man skulle hatt en KONE! :)) Også har man "bare en mann" - og det er neimen ikke sikkert at han gjør så godt han kan engang!! Hi hi...
  Vi burde starte en interesseorganisasjon for "kvinner som ønsker seg en mann som oppfører seg som en KONE!"...eller noe i den retning! ;)

  Ha en god KONE-kveld! ;)
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 2. HA HA HA...leste en artikkel om at en kunne kjøpe seg et "spøkelse" tror jeg det het, en person som vasket hus, handlet inn og laget middag og var ute av huset til de som bodde der kom hjem...ikke akkurat billig, men sååååå deilig!
  Bare kosen igjen!

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....