mandag 29. november 2010

Nå er dere muligens lei av å se bilde av  adventlysene her fra....Men i dag fikk jeg ordnet det..slik jeg ønsket å ha det. Føler  at det ble ok!!!
 Vi blander det vi har...så blir det greit.
kjøpte meg to stjerner til kjøkken vinduene i dag på LIVING...smart løsning for å feste dem sammen...med 4 magneter..og holder til lyspæren....håper å få liftgardiner her snart...men først litt maling!!

Minste mann og jeg var på Vågsli med klassen hans.....Vi bodde i drømme hytte og hadde en fantastisk helg! Vi hadde 23 minus om kvelden ute...det var litt kaldt i ski bakken også...men med varm sjokolade og mat hadde vi det helt topp!!!!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fin lysestaken din ble - skikelig julete med pepperkakeformer!
  Likte også julestjernene godt; herlig lys!

  Ha en fin kveld videre!
  :-)

  SvarSlett
 2. Ja det ser jättefint ut! Och det är väl just så man ska göra, ta vad man har i lådorna och det blir hur fint som helst!

  -23?!?! HUA!!!! :-)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....