tirsdag 30. november 2010

Adventsuker

I morgen tenker jeg alle barn "spretter" opp kl 7.00 eller før.....Jeg har i allefall en som ligger i sengen sin ..som ikke klarer å sove....Men om han ikke får sove nå...så tror jeg han er veldig tidlig oppe i morgen...LEGO kalender skal åpnes og en liten 1 Desember gave ligger klar <3 Broren..har nok litt spenninger i magen også...mens Storesøster bare smiler og gleder seg til JUL!! Kalender ukene er startet.....Og i år kom den veldig fort....Har ikke fått dandert det slik jeg ønsket ..men det får holde en stund....blomsterkassene er gått inn i vikariat for kalenderene som burde har vært stryket og hengt pent opp....Det kommer..en dag!!
Hvordan er det hos deg....alt på plass? Ha en morsom og spennende dag i morgen......

3 kommentarer:

 1. Heisann : ) Ingen kontroll her føler jeg ; ) Kalenderen er på veggen...men gavene fikk plass i en sinkbalje i år!!
  Kos deg i førjuls tiden
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Ja det er en koselig tid vi har foran oss, og ikke minst for barna. For de går nok tiden sakte, og da hjelper det med kalender, så kan de ta nedtellingen.
  Jeg føler vi er i rute, startet baksten idag, gavene er jeg så å si ferdig med. Det blir nok jul i år også, okke som!

  Nyt adventstiden.

  Klemmer fra Ann<3

  SvarSlett
 3. Morro å finne en så fin blogg.Kommer innom senere.

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....