onsdag 1. desember 2010

Ja nu var Desember over oss og jeg spiller Kurt Nilsen sin jule utgivelse =) Lastet den ned på iphonen kr 80.- ikke verst....i butikken koster den mye mer!!  Mange fine sanger... koselig!!  Ja barna "SPRATT" opp i dag...tenkte jeg det ikke. Hvorfor gjør de det ikke de andre 11 mnd også.....Det hadde jo vært SÅ mye letter! Men det er jo kos med adventstid en...håper vi får nyte den slik vi ønsker...ikke for mye stress..Men det er vel hva vi gjør det til selv. Vi får tenke mest på barna og legge leker som ikke er i bruk under Frelsesarmeen sitt juletre på Torgalmenningen...slik at det er flere barn som blir glad. det er en god tradisjon som må holdes og det er viktig for de små å forstår at det er godt å tenke på andre..men ikke bare i jule tiden...men alltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....