mandag 13. desember 2010

LUCIA

Håper alle har hatt en fin LUSIA dag...både store og små....var litt mer stas på denne dagen da barna var i Barnehagen......hadde ikke noe spennende å vise....Men snart en ny lekker taklampe...Gleder meg til å få den opp!!! Viser bildet fra 13.12.2009.....Morsomt å se...hva jeg dreiv på med i fjor!!!  Man glemmer så fort....er det noe med alder å gjøre??? Må jo skrive opp alt jo!! Sov Godt der ute...........=)

2 kommentarer:

  1. Gjør det samme som deg, bruker bildene fra bloggen for å se hva jeg kom på å pynte med tidligere år.....mye en blogg kan brukes til, en minnebok er jo slett ikke dumt når en er kommet så langt opp i årene som jeg...ha ha ha

    SvarSlett
  2. Heisann, og takk for hyggelig kommentar inne hos meg for noen dager siden. Her inne var det trivelig, så jeg kommer tilbake:) Ha en finfin uke:)

    SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....