tirsdag 31. august 2010

BEKLAGER.....Litt POTTERYBARN igjen denne gangen BAD...............Hvem kan åpne en slik deillig butikk i BERGEN..........???

mandag 30. august 2010

Heisan alle....tok meg en runde i huset ....og tok noen bilder! ikke noe nytt og spennende,,,,,,og ikke så mye hvitt og romantikk.....men farger som kan brukes til alt....Ha en deillig aften alle....

onsdag 18. august 2010

Jeg blir så glad når jeg ser Maria bruker sine kreative evner.....Hun spurte om å låne dette stettfatet...og vips så hadde hun dandert de flotteste armbånd rundt på fatet....Og hun har ikke få armbånd!!! Men det ble jo så lekkert....Det var dagens tips =)   Og til slutt må jeg vise sparekrukken....til vår London tur i November...Blir et stramt budsjett ser det ut som.....Får vel bruke litt tannfee trylling....Men jeg synes krukken ble så fin....En ekte LONDON KRUKKE.....Her i Vest er det så varmt...PHU!! Men ingen klaging.....for nå går vi å bade i sjøen.......Til Maria...dette visste ikke du om....at jeg hadde listet meg inn på rommet ditt å tatt bilde....Men i dag var det så flott der inne så......   =O)   Klem mamma

tirsdag 17. august 2010

Jeg må bare få koblet av litt før husvasken skal starte......Jeg skulle hatt en kone! som var hjemme å laget middag..handlet..vasket klær..brettet klær..vasket huset...nybakte skillingsbolle lukt som slo i mot oss når vi kom hjem....Og en som kunne oppdra barna mine slik at JEG BARE KUNNE SKJEMME DEM BORT OG HATT GOD TID TIL Å BARE KOSEKOSE MED DEM!!!!  Men jeg har "bare en mann"....så gjør så godt han kan................ :o)

mandag 16. august 2010

I helgen var vi på hytta....elven ved siden av hytta er det en liten dam....Så gutta boys får bruke sine hjemmelagete båter...............Vi vasset....men JA fjellvann er kaldt..........MEN kjempe godt å drikke !!!
                                                                   HAMLAGRØ
POTTERY BARN..............Har det meste av det fineste......Får e-mail av dem....med mange fristelser....  Og  det siste bildet!!!! SE de glassklokkene og fargen på de krakkene/bord.............ÅÅÅÅÅÅÅ Til og med eggene var pene!!!

fredag 13. august 2010

SKRYTE SKRYTE....Bilde av altanbordet som MR.C laget her en dag....I går malte han det ferdig....Og jeg er HAPPY!!! Ble det ikke tøft.....Bena er laget av noen gamle stokker som var "krybbe" til båten før...Det har lagt ute i 20 år...og er tøffe...med litt huller er og der..  =)

                                             DA MÅ JEG SI GOD HELG IGJEN.....

torsdag 12. august 2010

Sommern er komt til Vestlandet.....VAR PÅ TIDE!!! Det ble bading for Jonas og en kompis ...etter det krabbe jakt...Han ser forskjellen på hun og han krabber på lang avstand...jeg ser det ikke!!!
Til helgen flykter vi til hytta på fjellet....soppen og blåbær må plukkes.....Ha en deillig helg alle sammen...... <3

onsdag 11. august 2010

For noen UKER siden kjøpte jeg en bolle på bruktbutikken til min søster.....er utroligt  mye flott de får  inn..Og blant alt  fant jeg denne gammle bakebollen...med litt hakk her og der...men med mye sjel i.....Akkurat NÅ står den å passer på SOLSIKKENE.......det er blomster det.....så flotte! Og jeg som ikke liker gult .....elsker akkurat den farven der.....rare er vi.......

tirsdag 10. august 2010

Jeg lovet at jeg skulle skrive om denne fantastiske butikken som jeg var på i London....Kunne jeg ha fått gitt dere lukten også hadde jeg vært glad... =)
Jeg har nok brukt noe av den grønne...til et deillig bad en sen aften.. !!!
 LUSH er navnet på butikken og jeg fant en norsk side til LUSH  http://www.lushnorge.no/ Kan du gå inn på..å lese om produktene. Jeg lover at de badebombene holder så lenge du holder ut i badekaret... Og alt lukter bare godt. Ingen eeer og ggger bare rene produkter. Tenkte jeg skulle prøve renseproduktene deres også....Og tro det eller ei.....alt er laget for hånd =9. Da vi var i LUSH butikken i London møtte vi en hyper mann...som helte vann fra den ene kanna etter den andre slik at vi skulle se hvor mye skum vi fikk...og ene kremen etter den andre ble puttet på oss...alt måtte luktes på ...så nå vi gikk der fra så var det i en god rus....Men han var flink ....vi kjøpte en del til gaver...


mandag 9. august 2010

Hallo alle der ute......Nå er vi ferdig med å MALE HUSET I SVINGEN.....Og JEG skal BLOGGE igjen!! Nå hadde jeg lyst til å vise huset frem!!! Fint?? Vi er veldig HAPPY....det som mangler nå er trapp fra altanen og ned til hagen...det gleder jeg meg masse til...da blir nok hagen brukt mer....Og GRILLHUSET!!! Da er vi på godvei til å få det slik vi ønsker!!!.................Håper alle har det bra..nå skal jeg besøke masse bloggere...og legge igjen noen hei og hå...Muligens jeg kommer til DEG!!!!! Klemz

Dette flotte bordet lagde min svigerfar på 70 tallet.....Han var så flink til å lage ting...Bena er laget av noen stokker som er ca 100 år gammle.....OG DET ER KRYSSA BEN!!!!!  ....var litt usikker om det kunne stå der ..men det ble litt fransk over det hele.....Forandrer sikkert...senere! Men det er jo kjempe praktisk.. nå har vi et ekstra spisebord når vi har gjester..og det  hadde vi i helgen med 36 personer...Og der har du grunnen til at det spisebordet KOM i  HUSET I SVINGEN ....LIKER?????