tirsdag 30. november 2010

Adventsuker

I morgen tenker jeg alle barn "spretter" opp kl 7.00 eller før.....Jeg har i allefall en som ligger i sengen sin ..som ikke klarer å sove....Men om han ikke får sove nå...så tror jeg han er veldig tidlig oppe i morgen...LEGO kalender skal åpnes og en liten 1 Desember gave ligger klar <3 Broren..har nok litt spenninger i magen også...mens Storesøster bare smiler og gleder seg til JUL!! Kalender ukene er startet.....Og i år kom den veldig fort....Har ikke fått dandert det slik jeg ønsket ..men det får holde en stund....blomsterkassene er gått inn i vikariat for kalenderene som burde har vært stryket og hengt pent opp....Det kommer..en dag!!
Hvordan er det hos deg....alt på plass? Ha en morsom og spennende dag i morgen......

mandag 29. november 2010

Nå er dere muligens lei av å se bilde av  adventlysene her fra....Men i dag fikk jeg ordnet det..slik jeg ønsket å ha det. Føler  at det ble ok!!!
 Vi blander det vi har...så blir det greit.
kjøpte meg to stjerner til kjøkken vinduene i dag på LIVING...smart løsning for å feste dem sammen...med 4 magneter..og holder til lyspæren....håper å få liftgardiner her snart...men først litt maling!!

Minste mann og jeg var på Vågsli med klassen hans.....Vi bodde i drømme hytte og hadde en fantastisk helg! Vi hadde 23 minus om kvelden ute...det var litt kaldt i ski bakken også...men med varm sjokolade og mat hadde vi det helt topp!!!!

torsdag 25. november 2010

Ved kassa vår er en gammel kiste ...som vi nå endelig har fått av malingen på....(MR.C skal ha æren!!) Den var slett ikke pent ...OG sikkert ikke nå heller....Men nå har den i allefall litt sjarm og veldig  SHABBY!! Den står i stuen nede ....og der FYRER vi godt i vår nye vedovn....Skulle nok ha hatt en ENGELSK peis der nede..men det er ikke så praktisk!! Og av og til må vi jo ha det litt sånn....for helle få meg en ENGELSK peis oppe ..Når vi til slutt fått knust det MONSTERET som står der!!! Mye rart på 80 tallet!!!!

NÅ har jeg styra felt med hva slags "dill" jeg skal ha på adventlysa....minste mann og jeg skal på hyttetur i helgen...så det blir ingen pynting i helgen ..så alt må gjøres nå og i dag....Klarer ikke helt å bestemme meg om hva som var penest....Har kutta ut TALL i år...de er over alt...så jeg kjøpte heller små kakeformer kr 10.- på OBS. bånd fra Stoff og Stil...var masse flotte bånd der ....men jeg kom hjem med "bare" 4 ruller....Så får vi se hva jeg ender opp med til slutt mellom pakking og prøving av slalåm utstyr...De barna vokser jo så fort..Så ingen ting passer ..alt er for lite til minste mann.....Irreterende!!!! Ha en god aften......

onsdag 24. november 2010

I dag fikk jeg kjøpt meg hvite adventlys....det blir nok mer pynt etterhvert. Tror det blir et adventsbord i år..ser visst slik ut i dag..tenkte jeg ville ha et lite juletre her..men jeg må nok vente litt med det.                  .Ha en deilig aften <3<3<3<3

God morgen!

Mine første SVIBLER er kjøpt inn.....Gleder meg til å kjenne duften av dem...Hvit potte  = hvite blomster...Ha en deilig dag alle <3

mandag 22. november 2010

ADVENTSKALENDERER

En super skjønn kalender....fra Pottery Barn...de er så flinke til alt. Fra produkter ..farger..Sylling..og foto.
Men denne var det fineste....så flott ! Og denne kan man jo lage selv...IKEA og skogen ...hadde jeg hatt et barn så hadde jeg laget en slik...tror det blir litt mye med tre slike....Men de kan jo dele....hmmmmm

søndag 21. november 2010

Gave fra vennine..

Fikk de nydelige hjertene her i går av min venninne....skikkelige GLAM hjerter med GOD JUL på...Må finne på noe lurt med dem...muligens adventkransen..?
I dag er det litt for mye JUL her...har stått på julemesse..og fått inn en dose alt for mye JULENISSER...men du verden så flinke og kreative mennesker det var der...det var en som hadde laget masse KNERTEN...de var kjempe søte...Ekte varer og ikke en plastisk KNERTEN...
I tillegg til Jule hjerter og julemesse...dufter det pinnekjøtt i heimen...Vi små smaker på det før JUL....og barna gleder seg...nå får de tid til å nyte maten....Og ingen gaver som skal pakkes opp.... nå gleder jeg meg til middag!

lørdag 20. november 2010

Altan kasser

I sommer kjøpte jeg noen altankasser som jeg likte kjempe godt...Men så bygde vi nytt gelender på altanen og da fikk jeg ikke hengt de opp slik jeg skulle....
Da det ikke ble brukt ute fikk jeg ta dem inn da.....og vips var de plassert med div. ting oppi seg.
Mine bøker som jeg må bla i ...i perioder der ingen kreativitet er å finne. Og tørkete roser ...som nok har sett sine bedre dager...
Her er det et deilig høst/ vinter vær med sol og 2 pluss grader.Men det fyres i peiser oppe og nede...kjeks og varm sjokolade står fremme..så er koses det....det håper jeg dere gjør også.

God lørdag alle

torsdag 18. november 2010

Gammelt bilde og ramme

Beklager litt dårlig bildekvalitet......Arv igjen...Og dette bildet kom opp..rammen er ganske tøff...skal jeg male den hvit og lime på en av de gamle franske avisene som jeg vant på en GW ? Tar imot ider med mange TAKK!!

onsdag 17. november 2010

Hortensia

Jeg fikk tørket noen av mine Hortensia blomster....vakre blomster som ikke trenger så mye stell nå...Passer meg utmerket.....Nå gleder jeg meg til å kjøpe min første Azalia...Det er juleblomsten min...Og så holder de seg så lenge...Ha en deilige aften.
Har hatt MASSE problemer med å laste opp bilder til bloggen.....Og er det ikke RART at da kommer all blogglyst frem....går i sirkler rundt pc og prøver og prøver......å laste opp!!! Men NÅ var alt ok igjen....og jeg tenker på alle mine stakkars kunder som jeg besøker innen EL -kjeden som tålmodig har prøvd å løse problemet....ja ja ...nå er jo alt bra =)

Ville bare vise ..at det er blitt litt JUL i HIS....Tobias var på overnatting og teater med Farmor og de hadde laget kromkaker med seg til Søndags kosen.....De var deilige...og Tobias syntes det var så kjekt å lage kakene ...enkel oppskrift ..1kopp av alt pluss 1 egg.....

fredag 12. november 2010

 I går fikk vi 3 paller med ved...i det deilige høstværet stablet jeg og barna en pall...så nå er det vonde rygger og såre hender......Men det er litt godt å jobbe med ved..deilig duft av gran og bjørk....Vi har kjøpt ny vedovn nede så nå skal den få brenne og lage det varmt og godt.
muligens denne også skal bli til ved...stakkar! Den blir nok stående ute denne vinteren også...Og venter på rosebedet som skal omfavne den til sommeren ....

onsdag 10. november 2010

Jeg er blitt venn med Disney på FB. De legger ut så mange gamle nydelige tegninger på veggen sin.
Og jeg som er Mikke fan..liker det!!
Noen nærbilder fra stua......ha en deillig dag dere!!
Ja...... da  kom det stjerner på IKEA....men muligens litt for sent. Jeg er kjempe glad i stjerner..men nå er jeg litt lei..oppdager at jeg pakker vekk litt og litt. Har det noe med alder å gjøre når jeg er blitt mer glad i det mer mørke..rutete og jordfarge toner. =)))) 

tirsdag 9. november 2010

HEI ALLE....Når mørketiden nå er komet og lysene er tent....Håper jeg at blogg lysten kommer tilbake. Jeg beundrer dem som klarer å blogge hver dag og skriver koselige kommentarer til noen og en hver...var ikke disse søte...? Jeg starter i dyreverden og prøver å komme meg inn på interiør etterhvert....Kos dere alle =)