torsdag 6. januar 2011

SNØ SNØ

Ja da LAVER det ned igjen med SNØ og atter SNØ. Barna jubler.....Og jeg som hadde 5 grader i dag og kjente duften av VÅR et sted....Jeg ØNSKER meg grønne enger og duften av ute grill!!!! Måtte bare ta noen bilder fra bloggen....Ikke noe spennende...Men siden Pappan er i Rotterdam....tror jeg det igjen blir vafler-film-levendelys og MASSE TEPPER KVELD =9

5 kommentarer:

 1. Duften av vår var nok å håpe på litt mye. ;)


  Men du kan jo fjerne snøen på bloggen din, siden din og alle sider jeg har åpne samtidig blir veldig trege. :( (Egentlig boikotter jeg snø-blogger, orker ikke lese eller kommentere, men fant ut at jeg skulle si fra i steden ;P)

  SvarSlett
 2. Jeg visste ikke at snø på bloggen var upoppis =)....Men nå er den fjernet!

  Det var jo greit å få en kommentar på det =)....

  SvarSlett
 3. Når glir siden så fint atte! :D Hurra!!! :)

  Er så mye bedre å lese blogger - og kommentere - når siden ikke hopper og henger. ;)

  Forsett i år er å bli bedre på å kommentere - jeg er innom jevnt og trutt, og titter. ;)

  SvarSlett
 4. Hei ja... Nå gikk det litt kjappere her inne ja... Nei Tonemor du må nok smøre deg med litt tålmodighet ang vår og utegrill. Nå skal Kong vinter nytes med lange skiturer, appelsiner og kvikk lunsj ;o)))) God helg til dere alle.
  Stor klem

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....