onsdag 4. november 2009


 Jeg fikk en telefon i går fra min niese...Hun spurte om jeg ville være fadder
til deres tredje gutt...JETT om det er jo en ÆRE..
Men så kommer tankene ...HVA skal jeg gi til denne lille deillige
gutten...det er jo mye krims og krams..og av efaring puttes mye bort
i skapet....HAR noen en god IDE å gi meg..?  Noe som er anderledes og
som ikke puttes bort....TAKKER FOR HJELPEN

6 kommentarer:

 1. Gyngehest i tre. Fengselet i Bergen har slike som dei lagar, det fins kanskje slik andre stadar og. Brodert sengesett. Ting som ikkje er masseprodusert er alltid kjekt.

  SvarSlett
 2. Hei. Hva med å opprette en sparekonto til ham. SÅ kan du sette inn penger hvert år når han har bursdag....kanskje litt kjedelig, men noe han vil bli glad for når han blir 18 år:D Lykke til! Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mykje! Er verkeleg ei ære å vere fadder. Sølvbestikk er alltid ein slager, men kanskje meir til jenter?
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Hvis de har hus med en liten hage er det kjempekoselig med et lite "baby-tre" som vokser sammen med barnet:o)

  SvarSlett
 5. Hei Tone! Fine bloggen din! Husker Mikke Musene dine fra FK-tiden, godt visse ting ikke endrer seg:)
  Den beste dåpsgaven jeg fikk til min egen dåp, var en tripp-trapp stol som jeg brukte til jeg var 12, som deretter har stått hos mamma og pappa og nå brukes av storebror i huset. Lillebror fikk sin egen tripp-trapp-stol til sin dåp av mormor og morfar, og jeg håper den lider samme skjebne, bruk bruk bruk! Og deretter arv arv arv! Den nest-beste dåpsgaven er sølvgrøtskjeen som brukes nesten daglig. Den har selskap i skuffen av min egen sølvdåpsskje, og min far sin sølvdåpsskje. Kjekt for guttene å bruke morfar sin skje, siden morfar selv ikke er noe særlig på grøtspisingen. De andre "pyntetingene" ligger pent i et skap og taes aldri frem...:)

  Svineklem Trine:)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....