søndag 13. desember 2009

Da har jeg PYNTET litt ved DØREN ute...men HVORFOR virker ikke noen av UTELYSENE...og nå har jeg løpt rundt her for å finne ekstra stikkontakt..som ikke var jordet og som var...blir sprø..og NÅR DE TUSEN JULELYS skal tennes....er det bare 5 lamper som LYSER....nå måtte jeg henge opp en pyntebusk i KVISTEN...som har noen laper som LYSER..men jeg ville HA MANGE som lyser!!!...er det noen som kjenner seg igjen..? Eller er det mannen i huset som FIXER....MR.C..melder seg HELT ut på det området....

1 kommentar:

 1. Jeg må nesten le litt! Jeg ser for meg at du svimer rundt, lettere irritert og frustrert over at "ingenting" virker... Og jeg kjenner meg definitivt igjen!
  Her i gården er det akkurat som hos deg: den mannlige delen av familien melder seg fullstendig ut av den årlig kampen mot(med)julebelysningen!
  Men vi damer klarer biffen! :))

  Klem June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....