onsdag 30. desember 2009


Vi skal ha huset fullt i morgen med venner og deres barn....vi holder på å lage mange små TAPAS retter..(takker for TIPS jeg har fått)...men jeg er happy for at MR:C er så flink å lage mat og KOSER seg med det...jeg koser meg mest når jeg får dekke bord....har en drøm å lage en bok om det temaet.... til i morgen tenkte jeg sort..sorte servietter og kuler...sølv...og hvite tullipaner...har ikke plass til så mye PYNT da alle rettene tar mye plass....men jeg håper det blir stilligt...prøver å få opp noen sølv ballonger i taket...gøy for barna senere på kvelden...og muligens for noen store også.....vi skal spise godt..stjerneskudd, julebokk (her går barna julebokk på nyttårsaften....fin fin tradisjon...)...raketter og nyttårsklemmer                                         ØNSKER ALLE ET GODT NYTTÅR MED MANGE FINE OPPLEVELSER...............................................................=)


2 kommentarer:

 1. Bordpynten ser utrolig lekker ut!!!
  Ønsker dere lykke til med forbredelsene til nyttårsfesten i kveld! Vi er så heldig og kommer til dekket bord hos venner i år, vi bytter på å være hos hverandre:)
  Tusen takk for alle koselige hilsner du har lagt igjen hos meg, setter stor pris på dem:)
  Ser frem til å følge deg videre i 2010:)
  Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Godt nytt år, Tone! :) Det ser ut som bordet ditt kommer til å bli kjempe fint! :) ha en flott feiring ikveld! :)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....