torsdag 24. desember 2009


                                                 GOD JUL ALLE SAMMEN

9 kommentarer:

 1. Så koselige bilder med masse julestemning hos deg, i dine siste innlegg!!! Håper du er i havn med det meste og kan slappe av og nyte julehelgen:) Ønsker deg en riktig God Jul!
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. God Jul til deg også,
  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. En riktig GOD JUL til deg og dine!
  juleklem Vibeke :)

  SvarSlett
 4. Hei hei :)

  Så mye fin julepynt du har hos deg! Er det mye hjemmelagd, eller finnes det en butikk i Bergen jeg ikke har vært innom enda? :)

  Tusen takk for kommentar på bloggen min :) ja jeg leter og leter etter denne lampen!! Og jeg er litt redd for at den er utolgt når jeg kommer dit over nyttår... Og jeg kan liksom ikke ringe dit heller, for jeg vet ikke helt åssen jeg skal beskrive lampen på tlf...har jo ikke merket på lampa, hva den koster eller noen ting. og den er litt vanskelig å forklare ;) hi hi. Så jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Hvis den er der når jeg kommer, var det 'ment to be' :)

  Tusen takk for at du tenkte tanken å hjelpe meg :) Det var utrolig koselig! Men jeg tror du har rett.. er nok ikke så mange interiørbloggere som bor rett ved Hadeland glassverk nei :)

  Håper du har hatt en fin julaften, og ønsker deg videre et godt nytt år!!

  Hilsen Lille Lijehvit :)

  SvarSlett
 5. Takk for julehilsen. Julekvelden er over, men resten av den deilige julen har vi igjen. Nyt disse dagene.
  Juleklem fra Ann<3

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....