tirsdag 1. desember 2009

Jeg måtte vekke barna kl.o7.oo.....jeg ble jo nesten skuffet!!! Ingen tasslende kalde barneføtter om natten....Ja ja må jo bare erkjenne at de er jo ikke veldig små lengre...MEN skolebarn!!! Men når de til slutt åpnet pakkene...var de veldig HAPPY =)...Men i MORGEN er det bare GODDIS...men nr 3 henger det ikke noe på....HMMMM...men denne gangen har jeg OVERTAKET...Pakkene er KJØPT OG PAKKET INN!!! Ellers har jeg innimellom alt...MALT peisen 2 ganger...YHA::har ikke gul peis lengre.....etter den var malt...snudde jeg meg OG DER var det en VEGG...som også såg GUL ut....Så nå er den snart ferdig malt....men det er en vegg til.......Nå er det MR. DREAM....SOV SØTT DAMER....


7 kommentarer:

 1. Hei!
  Kjenner meg igjen med vegger som plutselig virker gule, mot nymalt og frisk hvit. Godt et malingsstrøk retter mye!
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Hei.
  Koselig bilde :-)
  Ja, det er lett å la seg rive med når en først har begynt å male ett sted. Her skal det ikke males noe før jul, men har lovet meg selv at noen uferdige maleprosjekter skal sluttføres i romjulen.
  Ha en riktig fin førjulstid!

  SvarSlett
 3. Hei! :)
  Oppdaget bloggen din nå jeg. Her var det mye fint.
  Her i huset var det en 3-åring som kom tassende inn på soverommet vårt og ville ha hjelp til å ta ned en pakke fra kalenderen i morges... Koselig!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Det ligger en velfortjent award til deg inne hos meg på Nostalgi & Skriverier. :))

  Klem
  June

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar hos meg, så fant jeg frem til deg :0) Fatene er jeg allerede blitt veldig glade i, jeg kjøpte dem som ferdig sett og det var de store som var i settet. Har 70 mil til nærmeste ikea så da var det lettere å kjøpe ny oppvaskmaskin ;0) Nydelig blogg du har! Titter videre her hos deg før det er ny runde med eldste jenta og trening. *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 6. Hei

  Har gitt en Award inne på siden min,ser at du allerede har fått den,glad for å se at bloggen din blir sendt rundt .Den er så hyggelig å titte innom.
  God kveld til deg

  SvarSlett
 7. For en utrolig herlig blogg du har ! Har lagt meg til som følger :-)

  Mine søte små er store jenter på 14 og 18 år og har fått pakkekalender i år også :-) Må nok innrømme at de var litt raskere og ivrigere da de var yngre med å stå opp for å åpne :-)

  Ønsker deg en fiiin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....