tirsdag 7. desember 2010

RØDT PÅ KJØKKEN

Jeg sendte mann og barn ut døren....for at jeg MÅTTE vaske og smug pynte litt til JUL....Jeg tok en gammel "staur" som jeg har hatt liggende og hengte den opp på kjøkkenet med litt hjerter og sølv på...Det ser litt rotete ut på bildene men det ble ganske så smugt!! Vurderer å flytte de store stjernene til noen andre vinduer...men må sikkert tenke litt på det....Fikk slik JULESTEMNING da jeg gikk rundt i huset ....Det begynte å SNØ ute og jeg hørte på juleplaten til KURT NILSEN.....I morgen skal jeg ha party for en venninne som syr de lekteste kjoler...Håper alle kan komme....serverer GLØGG og PEPPERKAKER...tror det er greit...Gleder meg til å se alle kjolene!! Får jeg lov skal jeg ta bilde å legge dem ut her ...så kan dere også kikke.....KOS DERE =)

3 kommentarer:

  1. Hei Tone
    Koselig med rødt kjøkken , det blir nok det hos meg i år også.
    Klem...Ellen

    SvarSlett
  2. Søren også! Jeg har hatt en lignende trestokk liggende lenge, men i vår gikk den med rotelasset på fyllinga! Jeg hadde liksom aldri klart å tenke ut noe lurt å bruke den til.
    Men nå vet jeg jo hva jeg kunne gjort med den!
    Det der ble jo kjempefint!! :))
    Kreativt, vakkert og annerledes!

    Klem
    June
    Nostalgi & Skriverier

    SvarSlett
  3. This design is spectacular! You most certainly know how to keep a reader entertained.

    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!)
    Great job. I really enjoyed what you had to
    say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

    Here is my page; health and wellness coaching

    SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....