mandag 22. februar 2010

DET er forskjell på GUTTER OG JENTER!!!!  Og da mener jeg hva som er viktigt for en gutt kontra jente...Ble i dag oppring fra naboen om vi kunne samkjøre til gebursdagselskapet for 2 i klassen til vår minste på 8 år. ÆÆÆ...nei han skal IKKE i noe selskap i dag....har ikke sett noen lapp eller hørt om noen festivitas....men mens jeg snakker da i telefonen....finner jeg lappen trykket godt sammen i bunnen av sekken...litt våt slik at teksten var nesten vekke....JODA....jeg fant lappen NÅ.  Jonas!!!! du skal i selskap...hvorfor har ikke jeg fått lappen......ÆÆ glemte det ..sorry!!!! Ingen gaver ligger på lur og her er det selskap for en jente og en gutt.....gavepapir er ikke å oppdrive....KRISE....og ute snør det slik at jeg har ikke lyst til å kjøre bil.....Penger må være gaven....heldigvis har jeg kontanter ...lager kort i en feil og snører det til i en liten "BOMBE".....Det jeg mener er at det hadde aldri skjedd med første barn som er en jente....selskap har altid jentene kontroll på og  hva de skal gå med ...god tid i forveien. HURRA HURRA =)

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Bare si fra om du vil låne bilder av meg til print.


  Kos deg i kvelden

  SvarSlett
 2. Hei! Det er stor forskjell på gutter og jenter, ja!
  Syns jeg ser ei jente som har glemt at hun er invitert på bursdag!
  Hilsen fra Nord-Troms!

  SvarSlett
 3. He, he...slikt er så festelig, da er det lurt med et lite "gaveskap" med noen kupp som er gjort på salg, men det tar jo slutt slike kriseskap også....mange ganger jeg har lett etter bøker som er kommet i posten som vi har fra før, eller ikke er blitt lest, som er blitt pent pakket inn....iiikk... =0)

  SvarSlett
 4. Hehe, kjenner meg godt igjen! Har en jente og en gutt jeg og - og forskjellen er stor når det gjelder bursdager og lapper:o))

  Håper det ble en morsom bursdag:o)

  Line

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....