søndag 14. februar 2010

      Håper dere alle har hatt en deillig Mamma dag,  fastelavensdag og en romantisk dag....Vi har vært på hytta..i et nydelig vær....SOL SOL OG SOL...har smeltet mange liter med snø...for å lage mat og vaske opp...det er helt greit å gjøre i 3 dager ...men så er det godt å komme hjem..til rennende varmt vann....               Jeg har fått noen fine kort i dag og et interiør blad....og jeg er veldig fornøyd. Den beste gaven jeg kan få i dag, er at barna våre er trygge og at vi kan gi dem det de trenger av kjærlighet og mat. Vi har så mye å være glade for...Nå starter en ny uke om noen timer.....og vi er litt nærmere våren!!!   kos dere i aften ..4 kommentarer:

 1. Så koselige bilder fra hytta!! Ingen tvil om at dere har kost dere i dag;) Ha en fortsatt fin kveld!

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 2. Helt enig, egen sjarm med å tenne stearinlys og smelte snø til vann...men åhhh så deilig å komme hjem til rennende vann og varmekabler i gulvet....Nydelige bilder fra hytten!

  SvarSlett
 3. Å... i dag ser jeg så gode fastelavensboller overalt her inne. Og dinne så jo fantastisk gode ut med krem og greier. Jeg har faktisk blitt så "sjessen" av dette at jeg tror jeg må rett hjem og lage boller idag!!!

  hihi. Og det lover jeg, er ikke daglig kost for denne jenta. Ikke fordi jeg er så sunn, men fordi jeg har litt fobi mot å bake... Er så redd jeg ikke får det til.... Hmf...

  Men i dag VIL jeg få det til!! Jeg vil prøve!!

  Liv ;O)

  SvarSlett
 4. Så koselig .. :o) Ingen tvil om at det beste man har er god helse og kjærligheten til hverandre .. og materielle goder har vi som regel nok av i Norge .. de fleste av oss i alle fall.

  Ha ei kjempefin ny uke - stor klem :o)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....