onsdag 3. februar 2010

Jeg ser på bildet at er  er det mange stiler...og jeg har nok nemt det før...er litt usikker på hva jeg trives best med...men vi har jo dette skapet som bestemmer en god del av stilen oppe....men jeg er jo så glad i det maritime også...og shaby chic  så da får det være litt i ganger og soverom...ja ja så lenge vi trives og det funker for en fam. på 5 så får det være slik en stund til......NÅ må jeg spørre om de skillingsbollene...

1 kommentar:

  1. For et fantastisk skap ! tror ikke det er så lett å sverge bare til en stil og smaken forandrer seg jo gjerne med årene...slike klenoedier som du viser her har gjerne en tendens til å tåle tidens skiftende trender allikevel. Det klassiske blir aldri umoderne etter min mening.

    Jeg liker det hvite og landlige, men også det fargerike og frodige....to motsetninger som ikke er så lett å forene, men mitt gamle hus har fått lov til å bestemme :-)

    Ønsker deg en fin onsdag !
    Klem, Nostalgia

    SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....