tirsdag 23. februar 2010

Jeg har begunnt å drikke GRØNN TE.....Det skal hjelpe mot ALT sier de....Skal få masse energi..bra hud og hår...noen kilo blir borte vekk....men jeg blir jo så trøtt og mo i kroppen.....er det vanlig ?? Det MÅ være noen bloggiser der ute som drikker også grønn te....noen gode efaringer....eller dårlige....Men den smaker godt denne fra DRAKENS. Kjøpt på helsekosten og må drikkes i pene kopper. Alt føles bedre da......

3 kommentarer:

 1. Har ikke så nær kjennskap til slike "bivirkninger" til grønn te.
  Men det skal jo være bra å drikke, så det er sikkert kroppen din som driver å skiller ut giftstoffer.
  (Uten at jeg kan noe om dette..:)

  Lo litt av innlegget under med bursdagskort...hehe, kjente det igjen fra min eldste gutt. Yngstemann har som regel oversikt over alt som skjer! Også det han ikke er invitert i!

  SvarSlett
 2. Grønn te har en avslappende og beroligende effekt, så det er nok derfor du føler deg så trøtt. En perfekt drikk om kvelden, men kanskje ikke så lurt å drikke om morgenen :)

  SvarSlett
 3. Jeg er glad i grønn te, men som de sier her så blir man veldig avslappet. Perfekt på kvelden;)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....