onsdag 28. april 2010

Etter en uke uten nett....var min tolmodighet rent over....i dag fikk vi nett..men det tråløsenettet er borte vekk...så nå er det kabler både her og der....Men du verden så mye dilling man få gjort uten bloggings =) Jeg fikk ut kannen med skilt på....nye knotter på nattbord! (bilder kommer)....og litt kjøp av ting og tang!!! Men nå tenkte jeg at Tone mor skal slenge seg i sofa.. etter en våt fotball kamp med Tobias har jeg lyst på teppe..og fjernkontroll....ha en deillig aften du også!!!

4 kommentarer:

 1. Ja, blogging er tidkrevende. Men kjekt du er tilbake igjen:-) Den kannen var kjempefin! Så koselig du har gjort det utenfor.

  Klem

  SvarSlett
 2. Oj, en uke uten nett her... så hadde vel hele huset stått opp ned hi hi hi Gleder meg til å se bilder av det du har gjort og kjøpt :-)
  Håper du fikk en herlig kveld under det varme pleddet
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Hei, hei:)
  Fant bloggen via en annen. Her kommer jeg til å titte innom flere ganger.Håper det er greit at jeg legger meg til som følger. Vil du titte innom meg har jeg bloggen: www.husetplundehaugen.blogspot.com

  Torsdags hilsen fra
  Trine

  SvarSlett
 4. Hei, Tone

  Innom og kikker her av og til :) Kanna med skilt ble fin!
  Ha en fin helg!

  Hilsen fra Trine (Aurora)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....