torsdag 8. april 2010

Jeg er den LYKKELIGE eier av TO AWARDER   fra http://familienfuru.blogspot.com/ og en fra http://hvitetulipaner.blogspot.com/ Takker masse og alle må ta seg en tur til deres flotte blogger.  


Med awarden følger det en utfordring:
 • Kopiere awarden til bloggen din
 • Linke til den man har fått den av
 • Fortell 7 interessante ting om deg selv
 • Sende den videre til 7 andre bloggere 
7 interessante ting om meg selv....er litt rart å skrive om....men jeg prøver!

 1. Elsker mine barn ....og er største fan av min mann!
 2. Er veldig happy når MR.C lager scampi til oss en sen aften med god rødvin til.
 3. Når hele familien (og vi er mange når alle er samlet) trives jeg best.
 4. Er av den oppfatning at hadde ikke regelion vært så mistolket hadde mange barn og kvinner hatt en bedre liv. Vet det er en farlig uttaelse...men den får tåles.
 5. Kjøper alt for mange interiør blad.
 6. Er selfølgelig intressert i interiør...å blande gammel og nytt er spennende.
     7.   Liker jobben min som jeg trives med og jeg setter stor pris på VENNENE MINE!

Jeg ønsker å gi award til ALLE BLOGGISER.....Det er SÅ mange Dyktige damer der ute...som jeg beundrer....SÅ jeg gir AWARD til ikke bare 7 men 700.....Og ikke minst dem jeg fikk awardene i fra!!! Så dem som ønsker denne ta den og gi den til dem DU ønsker!!!!

2 kommentarer:

 1. Vil bare fort innom deg, og takke for dine kommentarer på min blogg. Innlegget mitt, om min sønn, er vell det sterkeste jeg har skrevet om på min blogg. Men det er som du sier, -jeg har fått mine tanker ned på arket, og det gjør faktisk godt. Ikke minst det å klare å plasere alt kaoset til noe konstruktivt, og gjøre det om til noe positivt. Som å se, at man skal ikke forvente at... Men ta imot med åpne armer om noen kommer for å hjelpe *smiler*
  Jeg er ingen bitter mor, tenker heller at jeg har fåt en oppgave her i livet, som krever en tanke mer av meg, en en vanlig familie ;O)

  Må jo selvfølgelig gratulere deg med AWARD.
  Og ikke minst, ønske deg en fin helg.
  Skulle gjærne ha sett din svigermors hage....Alle blomstene... Det er en nydelig tid vi går inn i nå.
  Vi må bare nyte.
  Varm hilsen fra Meg
  ;O)

  SvarSlett
 2. Du får ta deg en tur innom RM i helgen da, mye snacks der...selv om det gikk unna på varene, var nesten slik en ser på film fra USA når det er salg...ha ha ha....
  Grattis med awarder, ha en kjempe fin helg!

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....