mandag 12. april 2010

SOMMER....nesten!!  Det er varm  i SOLA...og den nytes!!                                                              Hvordan finner man ut hvilken stil man liker ang. INTERIØR....liker den Maritime med stjerner og striper...og hopper så lett over i den slitte og franske stilen...Men er det rart man blir helt forvirra...det er jo så mye vakkert der ute!! Så man tar litt fra her og litt fra der å blander i HÅP om at det ser bra ut!!! Nå er altanen veldig fransk....( og jeg venter på noen bokstaver som min søster skal kjøpe i Provance til meg...0) ) og inne er det blanding mellom fugl og fisk..=) Er det noen der ute som klarer å være 100% trofast mot sin stil....??? Og hvordan klarer du det ?? Takker for svar....

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Så flotte bilder!
  Dette med stil et et godt spørsmål.. For meg har det vært viktig å finne en stil som kler huset (sveitserhus på gård) og omgivelsene. Så stilen her er vel nostalgisk, romantisk, skandinavisk og landlig.. Noe sånt! :) Produkter og møbler fra forskjellige stiler kan jo sammensatt danne en egen stil, vil jeg tro..

  Ha en fin dag!

  Kristin på Akeleiegården.

  SvarSlett
 2. Kjempefin pynt!
  Ja,jeg har lurt på det samme mange ganger jeg og.Veldig vanskelig å definere stilen vi har her hjemme, men det er absolutt vår stil.
  Jeg liker det moderne og nordiske, samtidig som jeg elsker alt som har med den franske shabby chic stilen å gjøre. Derfor har jeg rett og slett funnet ut at man kan fint blande det sammen uten at det blir stilkræsj.

  Jeg tror at så lenge man trives med den stilen man har,så spiller det ingen rolle hva slags stil det er.Jeg prøver å leve etter den filosofien i hvert fall.Kjedelig å holde seg til samme stilen når det er så mye fint å hente i andre stiler:)

  Ha en fortsatt fin dag og en flott uke!
  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg er vel lik deg, litt blanding...det skal mye til å gjennomføre en stil helt ut. Selvom vi kan se ekspempler på dette i blogglandia! Det viktigste synes jeg at man setter sin personlige vri på det hele! Flotte bilder du viser fra verandan din. Ha en deilig dag! klem

  SvarSlett
 4. Må man holde seg til en stil da??? Pynt med det du liker, blir best slik!

  SvarSlett
 5. Ja jeg blir også forvirret og klarer ikke helt ta en stil :) Men jeg har godtatt meg slik jeg er ,og også min varierte smak av stil :)
  Synes det kan være spennende og blande å finne fram til egen.
  Nydelige bilder fra din terasse :)
  Elsker disse troll kvistene dine.
  Ha en strålende dag.

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....