søndag 21. mars 2010

Det har vært feiring i 3 dager til ende ...for Maria. Fredag var det kino og tapas med venniner og deres mødrer. I går var det middag med alle venniner og i dag frokost med familien. Det er jo kjempe korslig...men det er nok nå =)   kjøpte inn noen roser og tullipaner til besøkene.....De er så flotte! Bakte noen scones til frokosten i dag....med persille,timian og parmesan...men de ble ikke helt slik som på bildet....de ble ikke så "fluffy"...men de ble gode...Nå er nesten alle snøen vekke...og jeg oppdaget at det knopper seg i hagen.......da er vi på rett vei....ha en deillig Søndag aften..

3 kommentarer:

 1. Heldig du som kan gå i hagen. Her har det snødd i dag, og er nok noen uker til jeg kan komme med frem i hagen uten høye støvler. Heldigvis går tiden raskt...

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder!! Ja, nå er våren like rundt hjørnet!! Herlig;)

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en slitsom men herlig helg! Og ja det er deilig at våren er på vei, selvom det snødd i bøtter og spann her i dag morges....gudskjelov så kom solen etterhvert:D Ha en fin fin uke!

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....