lørdag 27. mars 2010

Nye NATTBORD....Litt kjedelige fra IKEA....men de duger...sette på noen mer spennende knotter..Når jeg finner dem....I dag våknet vi til SOL og Fugle kvitter...10 grader...En perfekt dag ...til  hagearbeid!! Men så kom det litt regn..og tempraturen...for nedover =(   var ikke så fristende da!! Bake noe godt istedenfor! Kos dere med Lørdagen!!

6 kommentarer:

 1. Ja hadde det bare vært bart for snø i hagen min. Håper bare det er det på hytta så jeg får gjort noe i hagen der. Gleder meg til å være ute og styre litt.
  Superherlig påske til deg også.
  :)

  SvarSlett
 2. IKKE KJEDELIGE...Utrolig ren og fin design. Jeg finner de veldig fine. ;O)
  Ha en fin påske
  ;O)

  SvarSlett
 3. Heihei!

  Jeg syns det ble kjempe fint jeg, akkurat passe enkelt.. Du pynter jo så fint opp med andre ting at man ikke tenker over det som kjedelig.. Lekker lampe..
  Spent på hvordan knotter du finner! Kos deg med helg;-)

  SvarSlett
 4. Kjempefine de nattbordene syns jeg ♥ blir enda finere med litt mer stæsjy knotter:o))

  Hadde skikklig jobbe-i-hagen-feeling i dag jeg og, før regnet kom! Æsj og fysj, da er det ikke noe kos og jobbe ute... så vi bakte skoleboller... namm ♥

  Ønsker deg en fortsatt flott helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Koselige nattbord. Synes ikke de var kjedelige i hele tatt!

  Ps. har sendt deg en mail! Kan du sjekke mailboksen?

  Klem

  SvarSlett
 6. Mange flotte bilder/innlegg her nå :o)

  Håper nakken er bedre og at du får ei flott påske sammen med dine kjære - klemmer!!

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....