fredag 5. mars 2010

FREDAG er her...og vaskebøtta kom frem en liten halv time...Det er litt kjedelig å vake MEN å flytte på møbler og lage til dill og dall er så MYE BEDRE!! I mitt neste liv skal jeg bli en rik og berømt stylist....bare suse rundt å lage små utstillinger ...som alle dåner av!! ja det skal bli noe det!!! ja og da var vi tilbake på JORDEN....og kikker ut på all snøen som ligger som margengs topper på hustakene...er flott det!! ja min møbel flytting er ikke av det store da...hodet mitt er av den svært vonde sorten i dag!!...så da var det bare å gli det ene bordet bort...og gli den gammle vaske kommoden bort der bordet hadde vært! Ikke mye men det var så mye bedre nå......=)   Ha en deillig HELG da dere.....her gleder vi oss til kos hos Gitte og fam. Hun lager ALTID så god og mye mat!!!

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min, den varmet vinter hjeret mitt.

  Flink o flink..... frøene er bare så vidt i jorden , det er nå det gjenstår og ikke drepe de små grønne spirene.
  Kan vel hende de "flytter" til drivhust til mamma til de blir store og sterke *smiler*
  Jeg er en kokk, det er vel der energien min ligger, vi er en undelig rase...

  Koselig du hadde fått det til helgen

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar! :) Det er godt å kunne blåse fra seg her inne og å få kommentarer som gjør at jeg føler jeg ikke er helt på bærtur! :)

  Ha en strålende helg i det nydelige huset ditt! :)

  KLEM!

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....