mandag 29. mars 2010

NEI....Det sludder ute....Var ikke helt innstilt på det nå! Nå er det VÅR..og sommertiden er her!! Men hva kan man gjøre....Jeg får heller KOSE meg og NYTE disse nydelige blomstrene som jeg fikk av min KJÆRE vennine Ragnhild...Hun var så søt å komme med dem i går. En STOR trøst til en som vil være på jobb og ikke hjeme med vond nakke!!! Men det går seg til..Være flink med øvelser og GÅ turer. Ønsker alle en fin Mandag....Håper SOLEN skinner hos DEG!!!

5 kommentarer:

 1. Her skinner heller ikke solen desverre, så det ble nok en inne-dag! Det regner... men det er helt greit, jeg ser snøen synke:o)) har et håp om å få snøfri teraasse (med litt spadehjelp) i løpet av et par dager, har lyst og finne frem grillen i påsken:o))

  Nydelige blomster du har fått, heldig ♥

  God mandag og god bedringsklemmer fra Line

  SvarSlett
 2. Åh så lekre blomster!!!
  God bedring da:)

  SvarSlett
 3. Her regner det,så det er best å kose seg så godt ein kan inne!
  Håper nakken din kommer seg, og du får ei FIN påske.

  Miraklem.

  SvarSlett
 4. Så nydelige blomster! Masse god bedring med nakken din!
  Også ønsker jeg deg en riktig god påske! :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Huff, ja ... det regner her i dag også:(

  Nyyydelige bloster!! Ha en riktig fin påske! Kos deg! Nyt fridagene!!!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....