mandag 22. mars 2010

Måtte bare vise dere Maria med sine to bestevenniner på hver side......dette er før festen på lørdag...De skulle ha "små" kunstverk på øynene  ++ ..........Vakre småpiker ..som skal snart ut i den store verden...Og mamma synest ikke noe om det..men må tenke at det går nok bra. Alt ordner seg før snille piker....og pikene her er veldig snille. akk ja .........

3 kommentarer:

 1. Herlig bilder av herlig jenter! Og akk ja, de vokser opp....datteren min er snart 14 år...huff! Men hun er også en snill jente, og snille jenter ordner det seg alltid for som du selv sier;)

  SvarSlett
 2. For en bukett med flotte jenter:o))
  Huff, ja, tiden går så alt for fort... gruer meg til den tiden kommer - og det er ikke lenge til, min er 11 år... Men som du sier, der ordner seg for snille piker, og det må vi jo satse på at jentene våre er:o))

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Jenter blir til flotte små damer...
  Har en på 24år,og en på 7 år så jeg valser litt i mellom.
  Flotte jenter du har hos deg

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....