tirsdag 23. mars 2010

Kan noen av dere supre og søte Bloggdamer...Og menn (det ha komt noen) hjelpe meg med en ting....Jeg er så glad i dette meket Crabtree & Evelyn http://www.crabtree-evelyn.com/store.cfm?CKEY=US&lang=eng Og da særlig den Jojoba sepen og handkremen...det er så en deillig duft!! Men ting går tomt og nå er det helt tomt!! Hvem vet hvor man kan få kjøpt denne serien i Norge..? Jeg vet om en kjempe søt butikk i København som har den....men dit skal jeg ikke nå. Håper noen kan hjelpe meg....De har nettbutikk...men det blir så veldig dyrt visst man skal ha litt mye. Da venter jeg....Og i mens kan jeg fortelle at jeg ha DREPT min første BRUNSNEGL!!!  Veldig humant og pent...Men da kan man vel si at det er VÅR... Så her går jeg fra deillige dufte til mord...Uffa meg!!!! Ha en deillig dag da dere...=)

4 kommentarer:

 1. Jeg vet ikke om noen forhandlere her i Norge, men Sverige har en nettbutikk som heter Amorina.se link her;
  http://www.amorina.se/crabtree-and-evelyn-m07.html?c=3&kw=crabtree%20evelyn&gclid=CKXkzvKyzqACFUoqDgodVhEb0Q

  Håper det er noen andre som kan hjelpe deg med forhandlere her i Norge. Ha en strålende dag. Klem

  SvarSlett
 2. åååå de produktene skulle jeg gjerne tatt inn i min nettbutikk !!!

  SvarSlett
 3. Kan nok ikke hjelpe deg med de produktene dessverre - håper noen kan!

  Brunsnegl ja .. de er heldigvis ikke så vanlige her jeg bor. I tillegg skal visstnok den ekstreme kulden ha gjort sitt til at de ikke få formert seg så bra som vanlig - får i alle fall håpe det. Men hvordan dreper man slike??? Svartsnegler (skogsnegler) tar jeg på spade og slenger opp i skogen her .. men helst lar jeg de bare være .. de gjør jo ikke så stor skade som de brune. Da er det flere av de små med knallgule eller grønne sneglehus - minstejenta synes de så så gode ut at hun puttet en i munnen da hun var halv-annet år .. ÆSJ .. gjett om mamma'n ble stressa .. :o)
  Men - de er nok et tegn på at våren er i anmarsj ja ... :o)

  Ser ut som om dere har hatt en toppers feiring av fjortisen i huset .. artige og pene jenter :o) Koselige stemningsbilder fra huset deres i anledning dagen .. :o)

  Ha en super tirsdag - klemmer!!

  SvarSlett
 4. http://www.igroshage.no/index.php?main_page=index&cPath=17&sort=20a&page=2

  Denne nettbutikken selger enkelte produkt i dette supre merket :)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....