fredag 5. mars 2010

UTFORDRING...spiseplassen! Her er mitt bidrag...Vi har spiseplassen vår på kjøkkenet...Her spiser vi..leser lekser..leser aviser ...stryker laaange duker og jeg blogger her. Det er her gjester vil sitte...og vi har kontroll på naboer =)  og hvem som kjører i veien =) ...Når vi har mange gjester ..(som julebildet viser) snur vi bare bordet og vips har vi plass til 14 personer med..god hjelp av TO  innleggs plater!!!  takk for meg!!

8 kommentarer:

 1. Flott spise plass og så deilig å få plass til 14 rundt bordet.. jeg får så vidt plassert 10 å det er litt lite av og til
  Lykke til i konkurransen

  SvarSlett
 2. kjempefin spiseplass. Må være herlig med så god plass rundt bordet. Ønsker deg en nydelig helg. God klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Så deilig å ha en så stor spiseplass:-)

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelig kjøkken og flott spiseplass! Deilig å ha plass til mange gjester. Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 5. Så utrolig koselig :-) elsker store bord.. kunne gjerne hatt et som rommet 18 personer .. hehe.. må bare finne større leilighet først ;-)

  Ha en vakker lørdag :-) klemmer

  SvarSlett
 6. Kjempe fin spiseplass. Skulle ønske jeg hadde et så stort kjøkken.

  SvarSlett
 7. Herlig kjøkken og spiseplass .. :o) Er deilig å kunne utvide slik at man får plass til flere. Må også være fint å kunne følge med på det som skjer ute - fra spiseplassen :o)

  Ha ei fortsatt super helg - klemmer!

  SvarSlett
 8. Hei på deg!
  Innom deg for første gang! Her var det så mye fint, at jeg legger meg like gjerne til!
  Flott spiseplass. Vi pusser opp gammelt hus, skal ha nytt kjøkken stor spiseplass. Liker å kunne sitte på kjøkkenet å gjøre det meste, sånn som det virker at dere bruker kjøkkenet også! Supert å kunne lage så langt bord også da.. Ha en fin kveld.

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....