søndag 3. januar 2010
Det er kjekt å ha JULEBESØKER...sammen med venner og spise god mat..Vi har hatt mye godt besøk og virkelig kost oss i JULEN. Når gjestene har med seg så flotte gaver blir jeg litt flau og veldig RØRT...jeg tenker at JEG er ikke så flink til å gi tilbake små gaver som varmer. Men jeg setter stor pris på gavene..ville derfor legge bilde av gavene inn her ..hjertene er hjemmelaget..og kjempe søte ..GlassLykten hadde jeg kikket på selv..så Gitte mor kjenner meg godt..=9..skalldyr settet trengte vi..det mangler altid noen. kjekt å ha i båten til sommeren når vi teffes ute på en øy..hjerte lykkten stod å ventet på å komme til meg..Sa vivian..kjempe finog koppene da...de var mine sa Heidrun.....SÅ TUSEN TAKK Gitte og Tore           Kristine og Stig     Kjell og Mona    Vivian og lille broremann (selv om du er 2 år eldre=))Heidrun og Broremann og alle deres søte barn..

6 kommentarer:

 1. De hjertekoppene var supersøte! Tenker de er gode å ha varm sjokolade oppi... =)

  SvarSlett
 2. Så heldig du er.. tenker vennene dine koste seg over å få gi deg disse gavene. Fortjener de nok
  Ha en herlig søndag

  SvarSlett
 3. Så mange fine gaver!!!
  Likte så utrolig godt de hjemmelagde hjertene...herlige var de:)
  Ikke vanskelig å se at dine gode venner setter stor pris på deg:))
  Tusen takk for kjempefin hilsen!
  Ønsker deg en fin ny uke!
  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Hei Tone! Gaven fortente du virkelig, koste oss masse. Takk for at du er en god venn!

  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Tusen Takk alle sammen for søte ORD!!! Gitte du er en GOD VENN du også..=)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....