lørdag 16. januar 2010Mr C legger gulv på kontoret....men det BULER både her og der...Parketten har lagt i 3 dager i eskene sine og alt er gjort etter boka....men det buler ....er muligens for kaldt..men det holder 15 ++ så det kan ikke være det heller????? Håper det legger seg etter hvert slik at ting kan bli ferdig...  =)))                       I aften skal noen gode venner komme på besøk ...med barn og vofsen....de tar med mat og vi har mat....Kjekt å være litt sammen og ikke sitte på hver vår kant...de bor bare 2 min fra oss...men dette blir kos....Hjelper med litt besøk etter bulingen.....=) Kos dere alle og nyt helgen.......

6 kommentarer:

 1. Det med golv kan være litt vanskelig .. *sukk*

  Veldig kjekt å finne sammen og ha lørdagskos. Det skulle man vært flinkere til alle sammen.

  Ha en kjempefin lørdag - klem!

  SvarSlett
 2. Hei,hei!

  Et lite tips til parketten din.Den kan ligge for tett inntil veggen slik den ikke får bevege seg.Så litt klaring der kan gjøre underverker.Håper det hjelper:)

  Klm meg du besøkte i uken:)

  SvarSlett
 3. Håper gulvet retter seg ut igjen...
  det har nok sikkert mye med den kalde temperaturen å gjøre:)
  Så koselig med vennebesøk, ha en fortsatt fin helg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tips....det ser ut som at parketten fannt ut at den ville bo med oss....den har lagt seg ned og godtatt sin skjebne.....Og vi er letta!!!

  SvarSlett
 5. Så bra at det gikk fint! Kjedelig med sånne uforutsigbare ting.

  God søndag Tone! Klem Anine

  SvarSlett
 6. Hei!

  Takk for kommentar hos meg, lykke til på gvie away! :) (Tregt svar, mange å gå gjennom og mye å gjøre. :P)

  Ha en god søndag!!

  Vibeke :)

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....