søndag 10. januar 2010


Etter en deillig ski tur i dag...skal jeg prøve å sette  meg ned å lese boken drømmehjerte ...men jeg er nok ikke en person som klarer å sitte så lenge i ro...men jeg prøver!!! Dette været er bare helt...NYDELIGT...lurer på hva vi skal gjøre når regnet kommer....MEN mange blir nok glade da..vannrør sprekker og iser...og vannet er blitt til is...så de har mistet vannet sitt...det er jo ikke bra..uffa meg. Ha en deillig Søndag....NYT DEN =)

6 kommentarer:

 1. Ønsker deg en goooo`søndag også!
  Klem,M

  SvarSlett
 2. Hei. Så vakre bilder du viser idag. Vi har også nett hatt oss en tur ute i sola. Det er jo kaldt, men det er flott, og deilig å få trekke litt frisk luft. Vi hadde frosset vann igår, men greide å få tinet det.

  Ja et er trist å miste dyrene sine, jeg gruer for den dagen Maxi`s dager er talte. Min første hund, men har mistet katter og det er forferdelig trist.

  Såg deilig og avslappende ut med bok & tea.
  Nyt dagen.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Så vakre bilder! :)

  Gled deg til boken, den er en av mine yndlinger! Jeg greide nesten ikke legge den fra meg, og den passer perfekt nå i vinterkulda! :)

  Ha en fin søndag i vinterland! :)

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder!!!
  Deilig å være ute når solen skinner, blå himmel, det er vakkert ja, men ikke kjekt for dem som får kuldegrader inn i gangen, og frosne vannrør. Det går bra hos oss heldigvis..så lenge vi bålfyrer!!
  Håper du får slappe av, og lest litt i din bok!
  Ha en fin søndagskveld!
  Klem Anita

  SvarSlett
 5. Tidig kommentar fra deg, hihi!!
  Er boken bra, den har jeg blitt anbefalt....
  klem,M

  SvarSlett
 6. Så vakre bilder! Si i fra om du liker boka da. Har lyst til å lese den selv.

  Nydeligt med snø og sol, men i kaldeste laget ja.
  Ønsker deg ei fin uke.

  Klem fra Mira.

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....