torsdag 7. januar 2010

Ønsker å bytte trekkene på STOLENE og SOFAN....men jeg finner ikke helt ut hva som hadde vært fint til resten av stuen....den GRÅ er lekker..men ikke så fin til sommeren...muligens hvit..Vi alle som er eiere av EKTORP..skulle ha laget en bytte klubb. SÅ kunne vi alle ha prøvd og hatt nye trekk...oftere. Det hadde vært morsomt....Jeg kaster iden ut i blogg verden.

3 kommentarer:

 1. Jeg er veldig svak for trekket på det øverste av de fire små-bildene dine, men har landet på hvit sjøl. Er liksom ganske safe den hvite. Men det er jo mer spennende med litt mønster eller farger selvfølgelig.
  Bytteklubb for Ektorp-trekk hadde vært noe. KJempegod idè! :)

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 2. Den øverste var veeeldig fin :)

  Jeg skal få kjøpt meg sånn sofa en gang i tiden jeg å...kan jeg være med i bytteklubben da?? hehe:)

  SvarSlett
 3. For en kjempe fin blogg du har.. kjempe koslig.. Har blogg selv, men er nettopp bergynt, og er litt "nyfødt" på området. he he... Men henter inspirasjon her ifra.. Kjempe fin blogg....

  SvarSlett

TUSEN TAKK for alle kommentarer jeg har fått....det er både inspirerende og hyggeligt å lese kommentarer fra alle der ute..
Visst du vil legge inn en melding og ikke har konto...legg deg som anonym og klikk 2 ganger på publisering av kommentar da går det bra...har fått noen spørsmål om det. Ha en GOD DAG....